12 Kommentarer til Orange

 1. lineandree

  Kelly- Hehe thanks. You’re the best <3

  Anne- Hvor er det bare den fineste kommentar længe! Jeg bliver sgu helt glad af at læse dine ord. Mange, mange tak. Jeg er utrolig glad for der er nogle som synes det jeg skriver om er deres tid værd.

  Mht et lidt længere indlæg ang. mig selv, hvem jeg er, hvad jeg laver, osv. kunne det da være sjovt at gøre. Jeg deler ikke så meget af det personlige, da jeg selv bedst kan lide de mere moderelateret ting hos andre bloggere. Men jo, kan da også selv nogen gange tænke "hmm.. hvem er egentlig den person bag skærmen?".

  Jeg tror jeg snart vil sætte en spørgerunde i gang, så hold øje! Så må du fyre løs med alle spørgsmål du må ligge inde med :)

 2. Anne

  Hej!
  Jeg vil bare lige benytte lejligheden til at sige, at jeg synes, at din blog er super fin. Egentlig kan jeg rigtig godt lide, at den er så enkel med fine og korte indlæg. Men måske du en dag kunne skrive lidt om dig selv, og hvor du er i dit liv? :-) og ellers må jeg bare sige, at du skal fortsætte det hele, fordi hvor er det en fornøjelse at følge din blog!

 3. awesome colour. It looks wonderful on you :)

 4. lineandree

  meilholm- Tak. Ja, den er ret vild!

  Kirstine- Mange tak for de fine ord. Mht IB, er det svært at svare på. Lige nu er der et enormt pres, også fordi der er så mange latterlige regler omkring de eksamner du skal igennem. Jeg ved ikke hvordan jeg klarede mig som jeg gjorde (lavede så få lektier som overhovedet muligt i gymnasiet), men jeg tror bare du skal prøve at tag den med ro. Læs hvad du kan og gøre dit bedste. Hvis du ikke består i første omgang, kan du jo bare tag dem igen! Held og lykke med det :)

 5. Kirstine

  Nu er det første gang, jeg kommenterer på din blog, men synes indlægget fortjente det – læbestiften er super lækker! Du bærer den virkelig godt..
  Desuden har jeg lige opdaget, at du gik på IB. Bliver selv færdig om to måneder (!!) og synes det er et helvede lige nu.. hvordan klarede du dig igennem det :) ?

 6. Ih, den er godt nok flot! Jeg er fan af larmende læber :) Jeg tror jeg skal på udkig efter sådan en!

  -Signe

 7. lineandree

  Soffy- Den hedder “Dare”.

  Tine- Tak for dobbeltop på fine kommentarer :)

 8. Hey, Det er en mega lækker læbestift! meget smuk ♥

 9. Hej, det er en mega smuk læbestift den klæder dig mega godt ♥

  lettherebelightbitch.blogspot.com

 10. Soffy

  WOW – hvad hedder den?!

 11. lineandree

  rainyeyesandhappysmiles- Tak :)

 12. Hold op, det ser så godt ud!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>